Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kapustian A$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Kapustian A. 
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, G. Stankevich, I. Kolomiіets, O. Matsjuk, L. Musiy, I. Slyvka // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__10
Встановлено раціональні режими ферментативної деструкції автолізату композиції молочнокислих бактерій методом математичного планування багатофакторних експериментів. Досліджено ферментолізат, отриманий за раціональних умов деструкції, на предмет наявності у його складі імунотропних сполук - продуктів деградації пептидоглікану клітинних стінок бактерій. Методами гель-хроматографії та ІЧ-спектроскопії доведено, що у складі ферментолізату містяться низькомолекулярні пептиди, які можна віднести до сполук мурамилпептидного ряду, що володіють потужним імунотропним ефектом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 406.293 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Kapustian A. 
Obtaining and characteristic of muropeptides of probiotic cultures cell walls [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, I. Kolomiіets // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 10-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 647.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Kapustian A. 
Оbtaining and characteristics of calcium organic forms on the basis of metabolites and processing products of probiotic bacteria [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, О. Nikulina // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 638.419 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Kapustian A. 
Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites [Електронний ресурс] / A. Kapustian, O. Antipina, R. Budiak // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 791.476 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського