Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Kapustian A$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Kapustian A. Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, G. Stankevich, I. Kolomiіets, O. Matsjuk, L. Musiy, I. Slyvka // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__10 Встановлено раціональні режими ферментативної деструкції автолізату композиції молочнокислих бактерій методом математичного планування багатофакторних експериментів. Досліджено ферментолізат, отриманий за раціональних умов деструкції, на предмет наявності у його складі імунотропних сполук - продуктів деградації пептидоглікану клітинних стінок бактерій. Методами гель-хроматографії та ІЧ-спектроскопії доведено, що у складі ферментолізату містяться низькомолекулярні пептиди, які можна віднести до сполук мурамилпептидного ряду, що володіють потужним імунотропним ефектом.
| 2. |
Kapustian A. Obtaining and characteristic of muropeptides of probiotic cultures cell walls [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, I. Kolomiіets // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 10-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_4
| 3. |
Kapustian A. Оbtaining and characteristics of calcium organic forms on the basis of metabolites and processing products of probiotic bacteria [Електронний ресурс] / A. Kapustian, N. Cherno, О. Nikulina // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_3
| 4. |
Kapustian A. Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites [Електронний ресурс] / A. Kapustian, O. Antipina, R. Budiak // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_3
|
|
|